снимка БулфотоТрябва да харчим повече, защото влизаме в нова криза. Това

...
снимка БулфотоТрябва да харчим повече, защото влизаме в нова криза. Това
Коментари Харесай

Експерт: Трябва да харчим повече, защото влизаме в нова криза

снимка Булфото

Трябва да харчим повече, тъй като влизаме в нова рецесия. Това съобщи пред БНР Калоян Буковски, консултиращ управител във Англия, началник на планове за планирани модели и оценка на кредитен риск във финансовия бранш, както и основател на платформата „ Българи от ново време “.

В световен проект следва рецесия, която изисква противоположното на препоръчаните от Николай Василев политики, акцентира Калоян Буковски. По думите му сега би трябвало да се харчи повече.

„ Ако всеки свие портфейла, бизнесите стартират да страдат и надлежно цялата стопанска система се затлачва, излизането от рецесия става все по-трудно. Затова и доста държавни хазни се отключват в този миг, “ сподели специалистът.

Според Буковски активността на икономическия екип на служебното държавно управление може да бъде „ доста постоянна основа оттук насетне да се гради “.

Експертът вижда евентуална формула за ръководство в съгласуването на съответни цели сред партиите на митинга и Българска социалистическа партия.

„ Определени фокуси би трябвало да бъдат приоритизирани. Екзотики като галактическите хрумвания са прелестни и носят послания, само че те не могат да бъдат непосреден приоритет като здравната рецесия, пенсиите, обществените аспекти. Защото сега влизаме в безусловно сигурна международна финансова рецесия. Пандемията отключва евентуално доста огромни пакости в международен мащаб “, разяснява той.  

Според Буковски имаме нова порция очаквания, че този път политическите обединения ще съумеят да излъчат кабинет. Поканата на Има Такъв Народ за диалози и към Българска социалистическа партия с изключение на към другите партии на митинга той регистрира като „ самобитно узряване “ след подхванатите неоптимални ходове с представянето на първия план за държавно управление.

„ Може би ще се опитат да реализират сделки по дадени политики. В момента всички осъзнават, че устойчиво държавно управление е нужно. Има Такъв Народ направиха няколко по-скоро алегорични неточности, “ счита Буковски.

„ Кандидатурата на Николай Василев имаше експертни логичен обосновки, само че обществото не търси логичност при такива избори. То гледа прочувствено на нещата “, уточни Буковски.

Във Англия името на Слави Трифонов постоянно е било привлекателно, разясни още той.

„ Гласът от Англия на парламентарните избори е антисистемен от много години. Абсолютно разумно беше това. Демократична България е втора мощ. Виждаме  доста високи резултати за „ Възраждане “, до момента в който ГЕРБ и Българска социалистическа партия имат напълно дребни резултати. Емигрантите ползват тази страст, за която приказвах. Слави Трифонов показва от години на българите в чужбина една България, каквато те желаят да видят, “ изясни Буковски.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР